• Anëtarësohu

  1. 1.  Shkoni në një nga Stacionet
  2. 2.  Plotësoni formularin Ecovolis
  3. 3.  Paraqisni dokument identifikimi
  4. 4.  Merrni kartën Ecovolis
  5. 5.  Firmoseni kartën Ecovolis
  6. 6.  Bëni abonimin mujor ose vjetor
  7. 7.  Përfitoni 30 min. e para falas
  8. 8.  Ftoni edhe miqtë tuaj
  9. 8.  Ecovolis e zbukuron qytetin !
 • Merr Bicikletën

  Zgjidhni biçikletën tuaj në një nga 4 stacionet që janë në shërbimin tuaj në çdo kohë.

  Për të marr biçikletën Ecovolis tregoni tek punonjësi i shërbimit të klientit Kartën Ecovolis ose një mjet të vlefshëm identifikimi, zgjidhni një nga 10 biçikletat e vëna në dispiozicion dhe filloni të pedaloni.

  Lexo më shumë
 • Pedalo

  Qyteti është më i bukur me Ecovolis. Përjetoni një eksperiencë të re dhe argëtuese.

  Pedaloni për të shkuar në punë, për t'u takuar me miqtë tuaj apo si aktivitet fizik dhe argëtues tek Parku i Liqenit Artificial. Kur pedaloni është e rëndësishme të respektoni rregullat e sigurisë rrugore.

  Lexo më shumë
 • Ktheje

  Ktheni biçikletën në stacionin Ecovolis, i cili është më afër destinacionit tuaj.

  Pasi të keni pedaluar, ktheni biçikletën dhe bëni pagesën pranë punonjësit të shërbimit të klientit bazuar në kohëzgjatjen e përdorimit të shërbimit. Mund të merrni sërish një biçikletë tjetër Ecovolis!

  Lexo më shumë

Java e Lëvizshmërisë në Shqipëri!

Ecovolis, që në kuadër të ditës pa makina, mblodhi qindra pedalues nga gjashtë pika të ndryshme të qytetit, drejt qendrës dhe rrugës pedonale Murat Toptani për të thënë diçka të pastër dhe të qartë: rikthejani këmbësorëve qytetin.

Ecovolis bën të dëgjohet zëri i pedaluesve! Për herë të dytë në Tiranë Ambasada e SHBA organizoi Panairin e Shoqërisë Civile ‘Citizen’s Street Fair’, nën moton ‘Bëj të dëgjohet zëri yt’. Si kontribues aktiv në shoqërinë tonë, Ecovolis nuk mund të mos ishte pjesë e këtij aktiviteti, gjatë të cilit u shfaqën të gjitha aspektet e kësaj nisme por dhe u diskutuan problemet e shumta që mbeten për të zgjidhur..

Lexo më shumë

European Mobility Week 2012 - Albania!

During the weekend of 21 – 23 September, the activists of Ecovolis surprised the inhabitants of Tirana. Mobility Week in Albania must offer real possibilities for the citizens to understand that the environmental protection is an issue that concerns each and every one of us.

Lexo më shumë

Ecovolis Tirana Ride Style. Vajzat e kryeqytetit moren me vete stilin e tyre dhe u bashkuan gjatë një xhiroje që nisi nga stacioni Ecovolis tek Parku Rinia dhe duke kaluar në Bllok, pranë Universitetit dhe përgjatë Bulevardit Dëshmorët e Kombit,

Lexo më shumë

Bëj të dëgjohet zëri yt! VEPRO TANI! Ecovolis bën të dëgjohet zëri i pedaluesve! Për 3 orë radhazi hapësirat para galerisë se arteve u transformuan në një sallon të biçikletave dhe artit të riciklimit. Vepro Tani! Transporti i gjelbër dhe riciklimi armët e Ecovolis!

Lexo më shumë

OPINIONE ECOVOLIS

Nismat e mira jane si nje top i vogel bore ne mal qe duke u rrokullisur kthehet ne nje ortek. Kjo nisme pozitive sigurisht eshte e till per shoqerine dhe per individin ne shume drejtime.....”

Ambientalisti